Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunţ public - Decizie încadrare PUZ ''Construire imobil in regim P+2E cu destinatie de servicii turism si servicii comerciale”

Detalii

Autor: APM Bihor,
Adăugat: 2014-01-24 10:59:02
Ultima actualizare: 2014-01-24 10:59:02

Decizie incadrare - “PLANUL URBANISTIC ZONAL – Construire imobil in regim P+2E cu destinatie de servicii turism si servicii comerciale”

Titular: HENTEA CORNEL si HENTEA ELENA, cu  domiciliul in com.Sinmartin , sat Haieu, nr. 207/C, judeţul Bihor

APM Bihor , anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare:  nu este necesara evaluarea de mediu, planul urmand a fi supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu, în urma parcurgerii etapei de incadrare conform prevederilor HG 1076/2004, pentru proiectul PLANUL URBANISTIC ZONAL – Construire imobil in regim P+2E cu destinatie de servicii turism si servicii comerciale   , propus a fi realizat inlocalitatea Baile 1 mai, nr. cad. 51607 comuna Sinmartin, judetul Bihor;

    Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Bihor din Oradea, bv. Dacia, nr. 25/A, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbh.ro.

    Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare in termen de 10 zile de la data publicarii pe site.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.