Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunt public -Decizia etapei de incadrare pentru proiectul ”Intocmire DTAC+Avize pentru construire casă de vacantă”,titular Baicu Romi - Aurel

Detalii

Autor: APM Bihor,
Adăugat: 2021-11-22 13:17:59
Ultima actualizare: 2021-11-22 13:17:59

     Anunţ public privind decizia etapei de încadrare Baicu Romi - Aurel

 

    Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Bihor anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul proiectul ”Intocmire DTAC+Avize pentru construire casă de vacan?ă”, propus a fi amplasat în Ora?ul Nucet, cartier Vârtop (Satul de vacan?ă Vârtop), nr. cad. 51828, jude?ulBihor, titular Baicu Romi - Aurel

Proiectul nu face obiectul evaluării de impact, a evaluării adecvate sau evaluării asupra corpurilor de apă, nu face obiectul evaluării impactului asupra mediului în context transfrontalier.

 

    Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Bihor din Bulevardul Dacia nr. 25A, Oradea, în zilele de Luni-joi, între orele 8-16, vineri în intervalul 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbh.anpm.ro.

 

    Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 02.12.2021 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).

   


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.