Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Anunţ public - Decizia etapei de încadrare pentru proiectul “ Amenajare careu de foraj , drum acces si echipare sonda 420 Tinca ”

Detalii

Autor: APM Bihor,
Adăugat: 2013-11-28 15:16:06
Ultima actualizare: 2013-11-28 15:16:06

APM Bihor , anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu se supune evaluării impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi/sau de evaluare adecvată, pentru proiectul “ Amenajare careu de foraj , drum acces si echipare sonda 420Tinca ”, propus a fi realizat in , localitatea Tinca, nr. Cad. 51754 , jud. Bihor, titular S.C PETROSANTANDER ROMANIA S.R.L. , jud. Arad , loc. Arad , str. Academia Teologica, nr. 14  . 

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Bihor din Oradea, bv. Dacia, nr. 25/A, în zilele de luni-vineri, între orele 9-14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmbh.ro
    Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare in termen de 8 zile de la data publicarii pe site.


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.